Tomorrowland 2012: Ik heb tickets!!!

tmlWhoohoow! Ik heb er veel geduld voor moeten hebben, ik denk dat ik in totaal ongeveer vier uur voor mijn computer heb gezeten, maarrrrrr… IK HEB TICKETS VOOR TOMORROWLAND 2012! Echt wel top! De line-up is nog niet bekend, maar dat was vorig jaar ook niet. De namen die ze al hebben vrijgegeven zijn sowieso wel de moeite. Ik heb eventjes getwijfeld, maar toen ik hoorde dat Fatboy Slim kwam, moest ik ook een kaartje hebben. Fatboy Slim zeg, dat is van toen ik nog jong was!

Hopelijk valt het weer een beetje mee want vorig jaar was het juist dat weekend minder. En ik ga ook al beginnen nadenken over hoe ik er moet geraken. Met de auto is geen optie, want het is superdruk rond dat terrein natuurlijk. Op een camping blijven slapen doe ik niet zo graag, en om zoals een sardientje op een bus te zitten vind ik ook maar niks. Verder ben ik niet veeleisend ofzo hoor… Hehehehe.

Feest! \o/

Leave a Reply