TGIF!

pintjesMiljaar zeg, wat is me dat! Ik ben precies nog nooit zo blij geweest dat het vrijdag is… Ik keek net op mijn horloge en zag kwart na drie staan, maar dacht echt dat het al voorbij vijven was… Je kan dat zo hebben he, dat het weekend niets te vroeg komt… Wel ik heb dat vandaag heel erg hard. Misschien krijg ik die Blue Monday gewoon een paar dagen later – zo voelt het toch. Het TGIF gevoel zal daardoor wat aangewakkerd worden. (TGIF staat trouwens voor Thank God It’s Friday. Ik zet het er maar bij, omdat ik lang heb moeten mij afvragen waar dat nu eigenlijk voor stond. Ongetwijfeld heb je het al op Facebook of Twitter gezien.)

Een mens kan dat zo hebben he, nood aan weekend. Maar er zal niet te veel boeiends gebeuren. Ik zal het een beetje rustig aan moeten doen deze maand. Ik heb een reis geboekt (jahaa!) dus de afrekening van mijn Visa zal niet om te lachen zijn. Maar vroegboekacties hebben me overtuigd. Ik ga deze zomer (eind mei) naar… Las Vegas! Whoop! Ben er al wel eens geweest een paar jaar geleden, maar nu gaan we dus met een hoop vrienden. Een beetje sightseeing, maar ook een centje opzij zetten om een gokje te kunnen wagen natuurlijk. Dat kan je niet laten liggen als je naar Vegas gaat. Nog vier maanden zeg, dat is echt nog veel te lang!

Misschien is het ook wel daardoor: verlof in het vooruitzicht maar nog heel ver weg. En vrijdag. En de tijd gaat niet vooruit.

Maar nu gedaan met zagen!

Geniet van jullie weekends!

Leave a Reply