Nog 30 dagen en dan naar Tomorrowland!

tomorrowland 2012Het is vandaag kei mooi weer en dat doet me toch al wel uitkijken naar Tomorrowland. Je hoort nu al die snotneuzen op Facebook bezig over Rock Werchter dat blijkbaar dit weekend begint, en dan begint het bij mij toch ook te kriebelen. Ik zal nog wel even geduld moeten hebben. Maar het leuke is dat het mooie weer er toch wel zit aan te komen – ik blijf positief!

Intussen is het merendeel van de line-up gekend, en net als andere jaren zal ik waarschijnlijk het meeste vertoeven in de buurt van de Main Stage. Zeker zien op vrijdag: Fatboy Slim en Avicii. Om eerlijk te zijn, ik had met een dagticket voor vrijdag even gelukkig geweest. Maar ja, ze pakken het wel slim aan, want je kan dat niet op voorhand weten natuurlijk wie er wanneer draait. Avicii op vrijdag, ik schrok er wel van. Waarschijnlijk heeft die man nog gigs dat weekend, want die zou echt moeten afsluiten op Main Stage. Wat een held. Zaterdag blijven we hangen voor Swedish House Mafia en Martin Solveig. En zondag is er dan David Guetta, damn zeg, ik ga absoluuuut niet op tijd in mijn bed liggen… Misschien toch maar een extra dag verlof nemen want anders ga ik daar in zombie-mode rondhangen.

Ik heb er iig al wel zin in! Tomorrowland, dat is echt het festival als je wel wilt op een wei zitten met chille muziek en chille mensen, maar niet zoals zwijnen bij elkaar wilt leven zoals op het gemiddelde rockfestival. Er wordt daar ook écht aan het comfort gedacht. Ik ben een festivalsnob.

Leave a Reply