Je wil een exclusieve boomhut? Zo zoek je de juiste vakman!

Een exclusieve boomhut, klinkt dat als muziek in je oren? Dan wil je graag een vakman die werk levert op jouw ritme. En dat is precies de definitie van een ‘exclusieve boomhut’: een houten hut in een boom, helemaal op maat van je behoeften en wensen. Of die van je kind natuurlijk!

Maatwerk bij boomhutten

Ga je op zoek naar een specialist in boomhutten, zal hij je enkele dingen vragen. Al je verwachtingen worden in kaart gebracht: ze zijn als het ware de fundamenten voor een geslaagde boomhut! Natuurlijk is ook de omgeving waarin hij geplaatst wordt van groot belang. Beschik je over voldoende ruimte? Of wordt het een kleine, maar gezellige boomhut? En hoe staat het met de begroeiing rondom de hut? En de stevigheid van de boom? Allemaal zaken die worden opgenomen bij het ontwerp zelf.

exclusieve boomhut

Het ontwerp voor de boomhut van je dromen

Een vakman zal steeds nagaan hoe groot jij de boomhut ziet. Al wordt de grootte wel grotendeels bepaald door de tuin waarin hij komt te staan. Let wel: de grootte is niet gelijk aan de hoogte! De hoogte houdt logischerwijs in hoe hoog de hut zich bevindt.

Voorts kun je opteren voor leuke extra’s. Een glijbaan, hangmat en verfijnde afwerkingen zijn slechts enkele voorbeelden. Zo ga je meteen van boomhut naar droomhut! Tenslotte is dat ook waar het om draait: een boomhut ter beschikking hebben waarin jij helemaal tot rust komt. Voor wat meer informatie over boomhutten kan je op deze pagina terecht, waar boomhutbouwers Marc & Edward heel wat boeiende info delen over boomhutten en hun manier van werken.

https://www.youtube.com/watch?v=195MWIbszyg

Voor alle leeftijden

Een boomhut, enkel voor kinderen? Niets is minder waar. Akkoord, je kunt de hut ombouwen tot speelhoek. Maar wat dacht je van een romantische setting voor jou en je partner? Ideaal voor wie met zijn wederhelft graag eens ontsnapt aan de dagelijkse stress. Een plek van escapisme, zeg maar.

 

Leave a Reply